Unul dintre

cele mai bune Suplimente

pentru

Probleme de Prostata

COMANDA PROSTATE-PLUS

Detalii personale
Detalii livrare
(economisiti 31 ron)
+ 1 flacon GRATUITProstatePlus reprezinta un supliment alimentar 100% natural ce va poate ajuta sa restabiliti sanatatea prostatei. Ingredientele din compozitia sa sunt selectate atent pentru a asigura un maxim de eficienta in tratarea disfunctiilor legate de acest organ vital pentru sanatatea sistemului excretor.

Toate ingredientele sunt testate clinic. Am evitat sa adaugam in compozitie orice tip de continut ca ar fi putut sa va dauneze sau sa va afecteze intr-un mod nefast. Asadar, va prezentam in continuare lista ingredientelor ca va vor asigura o sanatate linistitoare a prostatei.

Extract de palmier pitic

O specie de palmier pitic, sub denumirea de Serenoa repens folosit de sute de ani pentru a intari functiile organismului. Studiile clinice indica faptul ca acest extract reduce efectele simptomelor legate de disfunctiile urinare cu 40%.

Extractul de radacina de urzica

Rezultatele studiilor clinice au aratat ca acest extract poate imbunatati starea de sanatate a prostatei.

Cnidium

Cnidium, o planta originara din China, constituie un remediu faimos in cadrul medicinei traditionale asiatice.

Extract din frunze de ceai verde

Ceaiul verde este folosit de mii de ani pe post de tonic, antiinflamator, remediu pentru afectiunile legate de prostata, ficat si rinichi, atenuand de asemenea si nivelul hormonilor de stres.

Extract din polen de flori

Cunoscut si pentru proprietatile sale anti-imbatranire, polenul din flori este faimos si ca antioxidant natural si vitalizator pentru sistemul imunitar si poate inlatura presiunea de pe prostata.

Zinc

Zincul poate actiona ca antiinflamator a prostatei.

Extract din radacina de ghimbir

Ghimbirul este un antioxidant puternic.

Extract din frunze de rozmarin

Este renumit pentru pastrarea sanatatii tractului urinar, precum si in imbunatatirea functiilor rinichilor si a ficatului. Aduce beneficii si in reducerea nivelului de durere si stres.

Crafted by SHEN MEDIA
Despre
Comanda
Contact

Copyright © 2012 ProstatePlus tratament prostata

Protectia Consumatorului